goossens-warmte-techniek-putte-cv-ketel-antwerpen

Cv-ketel kopen in Antwerpen

Woont u in Antwerpen en heeft u plannen om een nieuwe cv-ketel te kopen? Dan zit u goed bij Goossens Warmte- en Koeltechniek. Wij staan bekend om onze eerlijke prijs en de zeer deskundige installatie door gediplomeerde installateurs. Bovendien beschikken we over de juiste certificering om condensatieketels te installeren en te onderhouden.

Cv-ketel advies en installatie

Het kopen van een nieuwe cv-ketel begint bij een goed advies. Wij weten precies waar de verwarmingsketel aan moet voldoen om uw gehele woning comfortabel te verwarmen. Heeft u een stortdouche? Dan zorgen we voor een ketel die veel warm water levert. Onze installateur is sterk in de installatie van uw cv-ketel en voert dit met de grootste precisie uit.

Deskundig onderhoud

Wilt u de zekerheid van warmte en warm water? Dan is regelmatig onderhoud essentieel. Een schone en goed afgestelde cv-ketel werkt immers het best en veroorzaakt nauwelijks storingen. Voor een onderhouds- of servicecontract bent u bij ons aan het goede adres. Daarnaast zorgen wij in de regio Antwerpen voor een vakkundige reparatie bij eventuele storingen.

Condensatieketels

De installateurs van Goossens Warmte- en Koeltechniek installleren, onderhouden en herstellen ook Belgische condensatieketels en beschikken hiervoor over de juiste certificering.

Offerte aanvragen

Kortom, bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel en een deskundig installatiebedrijf die deze voor u kan installeren? Dan is Goossens Warmte- en Koeltechniek de juiste partner voor u. Onze installateurs zijn naast Antwerpen ook werkzaam in Putte, Bergen op Zoom, Roosendaal, Etten-Leur, Tholen, Dinteloord en Woensdrecht. Voor meer informatie of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op


Top