goossens-warmte-techniek-putte-cv-ketel-etten-leur

Cv-ketel kopen in Etten-Leur

Bent u toe aan een nieuwe verwarmingsketel in Etten-Leur? Dan komt de installateur van Goossens Warmte- en Koeltechniek graag bij u langs. Bij het kopen van een nieuwe cv-ketel komt immers veel kijken. Onze installateur geeft u altijd een maatwerk advies en denkt graag met u mee. Daarnaast kunt u uitgaan van een eersteklas installatie.

Installatie, onderhoud en reparatie

Onze werknemers zijn stuk voor stuk vakmensen die ervaren zijn in het installeren van verwarmingsketels. U kunt rekenen op een snelle installatie en betrouwbare warmte. Ook voor het preventieve onderhoud kunt u bij ons terecht. Wij bieden diverse onderhoudsabonnementen aan, zodat uw cv-ketel altijd in topconditie is. Heeft u onverhoopt last van een cv-storing? In de regio Etten-Leur zijn wij snel ter plaatse voor een vakkundige reparatie.

Cv-ketel kiezer

Benieuwd welke verwarmingsketel bij uw situatie past? Doe de check met onze cv-ketel kiezer en zie direct geschikte cv-ketels die aansluiten op uw woonsituatie en wensen. Vraag vervolgens op vrijblijvende wijze direct een offerte aan voor de levering en installatie.

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over het installeren van een cv-ketel of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Goossens Warmte- en Koeltechniek is niet alleen werkzaam in Etten-Leur, maar ook in Putte, Bergen op Zoom, Roosendaal, Tholen, Dinteloord, Woensdrecht en Antwerpen. 

Neem contact op


Top