goossens-warmte-techniek-putte-cv-ketel-roosendaal

Cv-ketel kopen in Roosendaal

Wilt u een cv-ketel kopen en bij u thuis in Roosendaal laten installeren? Dan bent u aan het goede adres bij Goossens Warmte- en Koeltechniek uit Putte. Wij voorzien u graag van een gedegen advies, zodat de nieuwe verwarmingsketel altijd voldoet aan uw verwachtingen. Vervolgens ontvangt u een geheel vrijblijvende, scherpe offerte. Uw nieuwe cv-toestel is in de meeste gevallen binnen een dag in bedrijf.

Cv-ketel installatie

Het installeren en onderhouden van een cv-ketel is iets wat u het beste kunt overlaten aan professionals. Onze installateurs zorgen er dankzij hun kennis en ervaring voor dat uw ketel op goede wijze wordt geplaatst. Indien gewenst plaatsen wij direct een nieuwe, slimme kamerthermostaat en vervangen we uw radiatoren. Binnen een mum van tijd kunt u weer genieten van een heerlijk warme douche en een aangename temperatuur in huis.

Preventief onderhoud

Ook het onderhoud van uw verwarmingsketel is bij ons in goede handen. Een preventieve onderhoudsbeurt draagt bij aan een langere levensduur van uw cv-installatie, een blijvend hoog rendement en een optimale veiligheid. Daarnaast worden veel storingen en hoge reparatiekosten voorkomen. Goossens Warmte- en Koeltechniek uit Roosendaal biedt onderhoudscontracten aan, zodat u te allen tijde verzekerd bent warmte.

Cv-wijzer

Wilt u ook optimaal genieten van een aangenaam klimaat en bent u benieuwd welke verwarmingsketel het beste bij u thuis past? Bekijk dan onze cv-ketel kiezer. Na het beantwoorden van enkele vragen weet u welke cv-ketel geschikt is voor u.

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over het kopen van een nieuwe cv-ketel of wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Bel dan naar 0164-672596 of vul het formulier op onze contactpagina in. Onze installateurs zorgen voor een perfecte installatie in de omgeving van Roosendaal en verzorgen indien gewenst ook het onderhoud van uw verwarmingsketel.

Neem contact op


Top