goossens-warmte-techniek-putte-cv-ketel-tholen

Cv-ketel kopen in Tholen

Het is van belang dat u een goede cv-ketel in huis heeft, u wilt per slot van rekening leven in een aangename temperatuur en uiteraard wilt u ook over warm water beschikken. Goossens Warmte- en Koeltechniek adviseert u graag bij het kopen van een nieuwe cv-ketel. Daarnaast zorgt onze ervaren installateur voor een hoogstaande installatie. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Tholen.

Cv-ketel kopen met installatie

Wij komen graag eens bij u langs om de beste cv-ketel voor uw situatie te adviseren. Daarbij houden we rekening met uw wensen én uw budget. Op geheel vrijblijvende wijze ontvangt u na ons advies een scherpe offerte. Bent u eenmaal akkoord, dan gaan wij over op een snelle en vakkundige installatie.

Onderhoud en reparatie

Naast het installeren zorgen onze vakmensen ook voor het onderhoud en eventuele reparaties aan uw verwarmingsketel in de regio Tholen. Bovendien bieden wij diverse abonnementen aan voor het onderhoud van uw cv-ketel.

Cv-kiezer

Wilt u er direct achter komen welke verwarmingsketel het meest geschikt is voor uw woning? Doe dan de test in onze cv-ketel kiezer. Na het doen van de test verschijnen er passende cv-ketels waarvoor u direct een vrijblijvende offerte kunt aanvragen.

Offerte aanvragen

Neem bij het kopen van een nieuwe cv-ketel gerust contact op met Goossens Warmte- en Koeltechniek. Wij voorzien u graag van meer informatie en maken graag een geheel vrijblijvende offerte op maat. Als gerenommeerd installateur zijn wij naast Tholen ook werkzaam in Putte, Bergen op Zoom, Roosendaal, Antwerpen, Etten-Leur, Dinteloord en Woensdrecht.

Neem contact op


Top