goossens-warmte-techniek-putte-h-airco

Airco installatie en onderhoud

Net als centrale verwarming, zorgt een airco ook voor veel comfort in uw woning. Niets is vervelender dan niet kunnen slapen tijdens warme zomeravonden. Met airconditioning bent u altijd verzekerd van een aangenaam klimaat in huis. Tegenwoordig kunnen airconditioners naast verkoelen, ook verwarmen, ontvochtigen en bevochtigen.

Onderhoud en reparatie

Voor een juiste werking van uw airco is regelmatig onderhoud belangrijk. Slecht onderhouden apparatuur veroorzaakt vieze luchtjes, gezondheidsklachten en verbruikt onnodig veel energie. Wij reinigen de filters, controleren het gehele systeem en vullen deze bij als dat nodig is. Mocht u onverhoopt problemen hebben met uw airco, dan zorgen wij voor een vakkundige en snelle reparatie!

Airco-merken van Goossens Warmte- en Koeltechniek

Goossens werkt met de merken Hitachi, Western en Daikin. Allen leveranciers die staan voor een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Meer weten? Neem gerust contact met ons op of download de onderstaande brochures.

Offerte aanvragen

Voor meer infomatie over airconditioning of een vrijblijvende prijsopgave, kunt u gerust contact met ons opnemen. Als ervaren installateur zorgen wij voor een nette installatie van uw airco of klimaatsysteem. Tevens is het onderhoud bij ons in goede handen.

Maak afspraak

goossens-warmte-techniek-putte-r-airco


Top