Haier-DC-Inverter-airco-hoofd02

Haier airconditioners: energiezuinige koeling in huis

Haier is pionier op het gebied van energiebesparing. Het is dan ook niet voor niets dat Haier airconditioners meer doen dan alleen de lucht koelen. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technieken doet het merk er alles aan om uw leefomgeving te verbeteren. Geniet van een schoon, rustig en comfortabel binnenklimaat met een Haier airconditioning.

Gezonde lucht met een energiezuinige airconditioning

De meeste airco's van Haier zijn uitgerust met een ionisator. Deze ionisator weet op effectieve wijze de lucht te zuiveren. Zo weet u zeker dat u frisse en gezonde lucht inademt. Haier hecht veel waarde aan natuur en milieu, al haar airconditioners zijn dan ook voorzien van een hoog energielabel tot wel A+++. De zeer zuinige systemen leveren een hoog rendement en zorgen daarbij voor een comfortabel en koel binnenklimaat. De airco's van Haier zijn tot wel 25% zuiniger dan andere apparaten met een A-label.

Ongekend dun ontwerp

Naast effectieve koeling zijn de Airco's van Haier ook nog eens mooi om te zien. Haier hecht veel belang aan het design en door de strakke vormgeving passen deze airco's naadloos in ieder interieur. 

Fluisterstille werking

Haier wordt geroemd om haar airco's met fluisterstille werking. Schakel de 'soft' functie in en uw airco schakelt over op een zeer laag geluidsniveau tot slechts 15dB(A). Zo hoort u de unit bijna niet, ideaal voor een comfortabele nachtrust.

Met een airconditioner van Haier creëert u een aangenaam klimaat in huis. Wilt u meer informatie over de airco's van Haier? Neem dan vrijblijvend contact op met Goossens Warmte- en Koeltechniek BV. Wij zijn werkzaam in de regio Putte Bergen op Zoom Roosendaal Antwerpen Etten-Leur TholenDinteloord Woensdrecht..

Neem contact op
Haier airconditioning


Top