haier-nov-2017-hoofd-2
haier-nov-2017-hoofd

Haier Dawn: slimme airconditioner

Vandaag de dag worden steeds meer huizen 'smart homes'. Daar speelt klimaatspecialist Haier met de slimme Dawn airconditioner uitstekend op in. Zo kan de juiste temperatuur eenvoudig met een smartphone of tablet op afstand worden ingesteld. Daarnaast is de airco uitgerust met intelligente sensoren. Zo detecteert de aanwezigheidssensor personen in de ruimte, terwijl de lichtsensor reageert op zonlicht. De juiste temperatuur en luchtstroom wordt hierdoor automatisch bepaald. Tot slot is de Dawn uiterst stil in gebruik dankzij een geoptimaliseerd luchtstroomsysteem.

Regel het klimaat via een smartphone of tablet

De Dawn airconditioner kan door de WiFi-besturingsfunctie op afstand bediend worden met een smartphone of tablet. Om deze functie te kunnen gebruiken, downloadt u de Haier Smart Air-app in de AppStore of Google Play store. Voeg vervolgens alle aircondtioners toe aan de besturingslijst en geniet van een aangename klimaatregeling, waar u ook bent.

Uiterst stille airco

Het geluid dat een airconditioner maakt, is vaak een grote bron van ergenis. Daar heeft Haier iets slims op bedacht. Door gebruik te maken van een geoptimaliseerd luchtkanaal en dwarsstroomventilator met speciale QUIET-instelling, wordt er slechts 15 dB aan geluid geproduceerd.

Intelligente aanwezigheids- en lichtsensoren

De temperatuur en luchtstroom wordt door speciale sensoren slim geregeld. Door het aantal, de locatie en bewegingen van personen te detecteren, ontstaat er een intelligente klimaatregeling. Daarbij kan men ervoor kiezen of de luchtstroom hen zal volgen of net hun bewegingen zal vermijden. Verder detecteert de lichtsensor veranderingen in de intensiteit van het zonlicht in de ruimte en activeert automatisch de slaapmodus.

Efficiënte energiebesparing

Energieverspilling wordt op alle mogelijke manieren gedetecteerd en verminderd. Zo detecteren intelligente sensoren voor menselijke activiteit en zonlicht mogelijk energieverlies. Op basis hiervan wordt het koelvermogen afgestemd om op efficënte wijze energie te besparen zonder in te leveren op comfort.

Wilt u ook genieten van een slim en aangenaam klimaat? Kies dan voor de Haier Dawn aircondtioner. Goossens Warmte- en Koeltechniek BV geeft u graag meer informatie. Wij zorgen voor een deskundige installatie in Putte Bergen op Zoom Roosendaal Antwerpen Etten-Leur TholenDinteloord Woensdrecht..

Download de brochure
Top