jaga-hoofd1
jaga-hoofd3
jaga-hoofd2

Jaga Briza en Clima Canal: energiezuinige koeling

Het gehele jaar door genieten van een comfortabel klimaat in huis? De innovatieve klimaatsystemen van Jaga zorgen tijdens de winter voor aangename verwarming en in de zomer voor heerlijke verkoeling. Niet geheel onbelangrijk: de klimaatoplossingen van Jaga zijn ook nog eens zeer energiezuinig én verpakt in een mooi designjasje.

Voordelen Jaga koeling

De koeloplossingen van Jaga bieden doorslaggevende voordelen ten opzichte van een airconditioning. Zo zijn de Briza en Clima Canal systemen energiezuiniger én nauwkeuriger te regelen. Door verwarming en koeling te integreren in één oplossing is ook een fraaie, uniforme uitstraling gegarandeerd. Dankzij de omvangrijke inbouwoplossingen van Jaga is er voor iedere situatie en wens een passend product verkrijgbaar.

Jaga Briza voor koeling en verwarming

De slanke Jaga Briza zorgt ieder seizoen voor het ideale binnenklimaat. Het systeem wordt aangesloten op een warmtepomp of chiller, waardoor koeling op een energiezuinige wijze plaatsvindt. Een warmtepomp haalt koud water uit de grond of de lucht waardoor woningen en kantoren in de zomer gekoeld kunnen worden. Wanneer een warmtepomp niet haalbaar is, kan de Briza samenwerken met een koudwaterinstallatie. Een koelunit die op het dak van het pand staat, transporteert koud water naar het klimaatsysteem en zorgt zo voor een aangename verkoeling. Tijdens de winterperiode werkt de Briza omgekeerd: dan is een ultiem warmtecomfort gewaarborgd.

Met de keuze uit een wand- of plafondmodel, verschillende maten, vormen en kleuren past de Jaga Briza zonder twijfel in ieder interieur.

Jaga Clima Canal: onopvallend koelen en verwarmen

Onzichtbaar verkoelen en verwarmen is uitstekend mogelijk met Clima Canal. Deze inbouwoplossing levert ondanks de geringe afmetingen een krachtige koeling, verwarming en luchtverversing. Op een geruisloze en onopvallende wijze zorgt Clima Canal voor het hoogst denkbare klimaatcomfort.

Wenst u ook één systeem voor koeling en verwarming? Goossens Warmte- en Koeltechniek BV uit Putte vertelt u graag meer over de Jaga Briza en Clima Canal klimaatoplossingen.

Download brochure Jaga Briza Download brochure Jaga Clima Canal

Neem contact op
Jaga Clima CanalTop