jaga-comfort-koeling-hoofd-afbeelding-v1-1100x550
jaga-comfort-koeling-hoofd-afbeelding-v3-1100x550
jaga-comfort-koeling-hoofd-afbeelding-v5-1100x550

Jaga Briza voor krachtige verwarming en koeling

Verfrissende koelte in de zomer en een aangename warmte in de winter? Het is mogelijk met de Jaga Briza, hét klimaattoestel dat 365 dagen per jaar zorgt voor een aangename temperatuur in huis. Het systeem kan worden aangesloten op een warmtepomp of chiller. Het resultaat is een fors lager energieverbruik vergeleken met reguliere airconditioners. De Jaga Briza is het meest slanke type op de markt met zo’n groot vermogen en is bovendien zeer stil. Met de keuze uit een wand- of plafondmodel, verschillende maten, vormen en kleuren is het klimaatsysteem een absolute aanwinst voor ieder interieur.

Koelen en energie besparen

De Jaga Briza werkt samen met een warmtepomp of koudwaterinstallatie en zorgt zo op een energiezuinige manier voor een heerlijk klimaat. Een warmtepomp haalt warm of koud water op 50 tot 300 meter uit de grond waarmee woningen en kantoren in de zomer gekoeld en in de winter verwarmd kunnen worden. Het gebruik van fossiele brandstoffen is met de Jaga Briza dus definitief verleden tijd. Is de investering in een warmtepomp net een stap te ver? Kies dan voor een koudwaterinstallatie. De koelunit op het dak van het pand transporteert koud water naar de Jaga Briza, die vervolgens zorgt voor een heerlijke koelte in huis of kantoor. Verwarming vindt plaats door middel van een cv-ketel.

Tweepijps- of vierpijpsinstallatie

De Jaga Briza is leverbaar als een twee- of vierpijpsinstallatie. Voor wie het hoogste comfort wenst, is de vierpijpsinstallatie de juiste keuze. Met dit systeem is de ruimtetemperatuur per vertrek regelbaar, een belangrijk verschil ten opzichte van de tweepijpsinstallatie.

Kleuren en afwerkingen

De Jaga Briza heeft een krasvaste, polyester afwerking met een satijnglanzend oppervlak. Standaard levert Jaga het klimaattoestel in de kleuren verkeerswit (RAL 9016) of zandstraalgrijs. Uiteraard is de Briza in nog veel meer kleuren leverbaar, waardoor deze in ieder interieur perfect in te passen is.

Extra opties

Optioneel zijn de bijpassende Jaga-thermostaten. Afhankelijk van het type thermostaat kan de Briza voor 8 dagdelen geprogrammeerd worden, automatisch koelen en verwarmen middels een temperatuursensor en kunnen er verschillende koel- en warmtesnelheden ingesteld worden.

De voordelen van Jaga Briza in het kort:

  • zorgt voor verwarming en koeling
  • realiseert het ideale binnenklimaat
  • is elegant, slank en stil
  • keuze uit verschillende kleuren, maten en vormen
  • verbruikt minder energie dan een airconditioner

Wilt u meer weten over de energiezuinige, elegante en bovenal functionele Jaga Briza voor koeling en verwarming? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of download de onderstaande brochure. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Putte Bergen op Zoom Roosendaal Antwerpen Etten-Leur TholenDinteloord Woensdrecht..

Download de brochure
Top