Welke-airco-past-bij-u-_hoofd_breed

Welke airco past bij u?

Er zijn verschillende soorten en modellen airco’s verkrijgbaar, waardoor het lastig kan zijn een juiste keuze te maken. Uw deskundige installateur helpt u hier graag bij! Bovendien kunt u rekenen op een vakkundige installatie van uw airconditioning.

Mobiele airco
Een mobiele airco is het meest eenvoudige en goedkoopste klimaatsysteem en kan overal in huis geplaatst worden. Dit type vereist geen installatie, alles wat u nodig heeft, is een stopcontact en een open raam waardoor de afvoerslang naar buiten kan. Het enige nadeel is dat dit toestel meer lawaai maakt en minder koelcapaciteit heeft dan de uitgebreide airco-systemen.

Split airco
Een spit airconditioning bestaat uit twee delen, een binnendeel en een buitendeel. Dit systeem is geschikt voor vaste inbouw en kan één ruimte koelen. Een split airco maakt veel minder lawaai dan een mobiel apparaat en koelt effectiever. Bovendien is er geen afvoerslang door het raam naar buiten nodig.

Multi split systeem
Een multi split airconditioning bestaat uit meerdere binnendelen die aan één buitendeel gekoppeld worden. Hierdoor is er maar één geluidsbron en kan het gehele huis of kantoor gekoeld worden. De binnendelen zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen.

Voor meer informatie over airconditioning kunt u gerust contact met ons opnemen.

Neem contact op
Er zijn geen resultaten gevonden.


Top