energie-besparen-met-mechanische-ventilatie-hoofd-np-1100x500
energie-besparen-met-mechanische-ventilatie-hoofd-np2-1100x500
energie-besparen-met-mechanische-ventilatie-hoofd-np3-1100x500
energie-besparen-met-mechanische-ventilatie-hoofd-np4-1100x500

Energiezuinige ventilatiesystemen van Itho Daalderop

Klimaatspecialist Itho Daalderop biedt een ruime keuze aan energiezuinige ventilatiesystemen. Zo’n energiezuinig ventilatiesysteem zorgt niet alleen voor comfort in huis, u bespaart er ook nog eens mee op uw energiekosten. Door goed te ventileren, neemt de luchtvochtigheid in de woning namelijk af. Droge lucht warmt gemakkelijker op dan vochtige lucht, waardoor er minder energie nodig is om uw woning te verwarmen.

Mechanische ventilatie van Itho Daalderop

Het ventilatiesysteem CVE ECO RFT van Itho Daalderop garandeert optimale en efficiënte ventilatie in uw hele woning. Voordelen van dit ventilatiesysteem zijn onder andere de zeer eenvoudig te bedienen draadloze regelaars en het lage energieverbruik. Zo verbruikt dit systeem 83% minder energie dan vergelijkbare ventilatiesystemen. Daarnaast is het ventilatiesysteem fluisterstil en kan er worden ingesteld hoeveel er precies geventileerd dient te worden.

Warmteterugwinning met HRU ECO

Nog meer energie besparen met een ventilatiesysteem? Dat kan met een systeem inclusief warmteterugwinning. Hierbij wordt warmte uit de afgevoerde binnenlucht hergebruikt bij de toevoer van verse buitenlucht. Er hoeft minder hard gestookt te worden doordat deze lucht nagenoeg hetzelfde aanvoelt als de kamertemperatuur. De HRU ECO van Itho Daalderop is zo’n energiezuinige ventilator met warmteterugwinning. Dit slimme apparaat gebruikt maar liefst 95% van de afgevoerde warmte opnieuw.

Vraaggestuurde ventilatie

Naast mechanische ventilatie en warmteterugwinning, biedt Itho Daalderop nog een optie: vraaggestuurde ventilatie. Dit systeem gaat nog een stapje verder. Door rekening te houden met CO2-metingen in alle ruimtes en de luchtvochtigheid in de badkamer gebeurt het ventileren geheel automatisch. Ventileren wordt u zo wel erg makkelijk gemaakt. U hoeft alleen nog maar te genieten van een comfortabel en gezond binnenklimaat en het besparen van energie. Itho Daalderop biedt de volgende vraaggestuurde ventilatiesystemen aan; AreaFlow, BaseFlow hoogbouw, OptimaFlow, DemandFlow en QualityFlow.

Bent u geïnteresseerd in een van de energiezuinige ventilatiesystemen van Itho Daalderop? Neem dan gerust contact met Goossens Warmte- en Koeltechniek BV op. Wij zijn werkzaam in de regio Putte Bergen op Zoom Roosendaal Antwerpen Etten-Leur TholenDinteloord Woensdrecht..

  

Neem contact op
baseflow-woonhuisventilatie-naast


Lees meer over Itho Daalderop


Top