Itho-Daalderop-ventilatiesysteem-3-Hoofd-afbeelding-Slide-1

Itho Daalderop ventilatiesysteem voor een gezond binnenklimaat

Goede ventilatie is erg belangrijk voor de gezondheid: het voorkomt immers vocht, schimmels en huismijt. Ventileren biedt bovendien een uitkomst aan beslagen spiegels en ramen in de badkamer, het gebrek aan zuurstof door dichtgestopte naden en kieren en nare luchtjes op het toilet. Itho Daalderop, een begrip op het gebied van mechanische ventilatie, levert centrale-, vraaggestuurde- en warmteterugwinningssystemen die zorgen voor een gezond binnenklimaat. De slimme ventilatiesystemen van het gerenommeerde merk zijn comfortverhogend en bijzonder energiezuinig.

CVE ECO RFT mechanische ventilatie

De CVE ECO RFT is een energiezuinig, fluisterstil, comfortabel en kostenbesparend ventilatiesysteem. Bovendien is het ventilatiesysteem eenvoudig te bedienen met een draadloze driestandenregelaar. Verder verbruikt de centrale ventilatie-eenheid (CVE) tot wel 83% minder energie dan vergelijkbare producten, terwijl de prijs hetzelfde is.

BaseFlow

Het BaseFlow vraaggestuurde ventilatiesysteem zorgt voor een mechanische luchtafvoer in de ’natte ruimtes’ zoals de keuken, badkamer en toilet. Een CO2-sensor in de woonkamer meet de concentratie CO2 en baseert daar de hoeveelheid ventilatie op. Zo wordt geheel automatisch de beste luchtkwaliteit bereikt.

AreaFlow

Ook het AreaFlow-systeem zorgt voor de luchtafvoer in de badkamer, toilet en keuken. Bijkomend voordeel is dat er in de keuken een zone-klep wordt geplaatst, waarmee aan de hand van de gemeten CO2-concentratie ieder kwartier wordt bepaald in welke zone de bewoners zich bevinden. Vervolgens wordt de ventilatie geconcentreerd in de woon- of slaapzone. Hierdoor is het klimaat in de gehele woning optimaal.

Overige ventilatiesystemen

Itho Daalderop levert naast de CVE ECO RFT, BaseFLow en AreaFlow ook het vraaggestuurde ventilatiesysteem DemandFlow, de HRU ECO fan-3 voor ventileren met warmteterugwinning en de QualityFlow, waarbij vraaggestuurde ventilatie en warmteterugwinning worden gecombineerd.

Met een Itho Daalderop ventilatiesysteem is een gezond binnenklimaat gewaarborgd. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of download de brochures van de CVE ECO RFT, BaseFlow, AreaFlow, DemandFlow, HRU ECO fan-3 en QualityFlow. Ons werkgebied bestrijkt de regio Putte Bergen op Zoom Roosendaal Antwerpen Etten-Leur TholenDinteloord Woensdrecht..

Neem contact op
Itho-Daalderop--maximale-zekerheid-met-5-jaar-garantie_hoofd_staand


Lees meer over Itho Daalderop


Top