jaga-fresh-radiator-np-hoofd-
jaga-briza-radiator-np-hoofd
oxygen-systeem-3d-15

Jaga Briza Fresh en Oxygen2: ventilatie, verwarming en koeling

Je happy en healthy voelen in je eigen woning begint natuurlijk met een fris binnenklimaat. Alleen een raampje openzetten als ventilatie is echter niet voldoende. Jaga heeft meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van ventileren en levert met de Oxygen2 en Briza Fresh een uitstekende bijdrage aan een comfortabel en gezond binnenklimaat: ’Feel free to breathe healthy’.

Ventilatie belangrijk

Er wordt veel tijd doorgebracht in huis, gemiddeld maar liefst 12 uur. We koken, eten, douchen, slapen en ontspannen er. Het vocht wat daarbij geproduceerd wordt, veroorzaakt onder andere vieze luchtjes. Bovendien is vocht een ideale voedingsbodem voor bacteriën en schimmels. Het gevolg? Gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, benauwdheid en uitdroging. Gelukkig kan dit gemakkelijk voorkomen worden door goede ventilatie.

Meer dan verwarmen

De Jaga Briza Fresh en Oxygen2 dragen bij aan een fris en comfortabel binnenklimaat. Enerzijds verwarmen de radiatoren de woning, anderzijds zorgen ze voor een goede ventilatie. De Briza Fresh kan zelfs koelen.

Oxygen2: verwarming en ventilatie

Eén oplossing voor verwarming en ventilatie: het is mogelijk met de Oxygen2 van Jaga. Dit systeem kan worden ingebouwd in de Strada of Tempo radiator, is extreem energiezuinig en zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Verder is de Oxygen2 geruisloos in gebruik en geschikt voor zowel gasketels, warmtepompen als stadsverwarming.

Briza Fresh: verwarmt, koelt en ventileert

Voor nog meer comfort levert Jaga de Briza Fresh, een compacte drie-in-één combinatie voor verwarmen, koelen en ventileren. Het voordeel van dit systeem is dat het klimaat per vertrek lokaal geregeld kan worden. Het aansturen van de ventilatie gebeurt op basis van gemeten CO2 gehalte en luchtvochtigheid. De Briza Fresh werkt perfect samen met een gasketel, warmtepomp, stadsverwarming of koelmachine.

Wilt u ook een fris binnenklimaat en meer weten over de Jaga Oxygen2 of Briza Fresh radiatoren? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij geven u graag meer informatie. Ons werkgebied bestrijkt de regio Putte Bergen op Zoom Roosendaal Antwerpen Etten-Leur TholenDinteloord Woensdrecht..

Download de brochure

Neem contact op
Jaga-fresh-hoofd-np-naast


Top