jaga-ventilatie-belangrijk-hoofd
jaga-ventilatie-belangrijk-2
jaga-ventilatie-belangrijk-3

Jaga ventilatie voor een gezond binnenklimaat

Niet alleen nieuwe, maar ook bestaande woningen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd, waardoor er van natuurlijke ventilatie nauwelijks meer sprake is. En dat terwijl door goed ventileren gezondheidsklachten, schimmels en bacterievorming voorkomen worden. Voor een optimaal binnenklimaat is het essentieel dat verwarming en ventilatie goed op elkaar aansluiten. Jaga heeft hiervoor uitgekiende oplossingen. Zo zorgen de Oxygen en Fresh ventilatiesystemen voor een gezond binnenklimaat zonder onnodige stookkosten.

Gezond binnenklimaat door ventilatie

We eten, koken, slapen en douchen in huis en produceren daarbij vocht en luchtjes. Hierdoor wordt een ideale voedingsbodem gecreëerd voor bacteriën en schimmels. Daarom is ventilatie dus ontzettend belangrijk voor een gezonde leefomgeving. Vraaggestuurde ventilatiesystemen zoals Jaga Oxygen2 en Jaga Fresh zorgen ervoor dat er in iedere ruimte voldoende wordt geventileerd wanneer dat nodig is. Bovendien is energiezuinige verwarming bij deze oplossingen geïntegreerd. Het resultaat? Een comfortabel binnenklimaat zonder onnodige stookkosten.

Energiebesparing

Jaga heeft energiebesparing hoog in het vaandel staan en helpt graag met het verbeteren van het energielabel van uw woning. Vervang daarom oude radiatoren door energiezuinige Low-H2O radiatoren en combineer deze met Jaga Oxygen2 voor ventilatie. Hierdoor ontstaat er direct een labelsprong. Uit onderzoek door TNO is bovendien gebleken dat de Jaga Oxygen2 het energiezuinigste vraaggestuurde ventilatiesysteem van Nederland is.

Jaga Oxygen en Jaga Fresh

Het Jaga Oxygen ventilatiesysteem is energiebesparend en zorgt voor een sublieme luchtkwaliteit in huis. De Oxygen refresh-units kunnen los worden geplaatst of ingebouwd worden in alle Low-H2O radiatoren. Ventileren en verwarmen met warmteterugwinning is mogelijk met de Jaga Strada en Briza Fresh. Het laatste systeem kan ook voor koeling zorgen.

Wilt u meer weten over Jaga Oxygen en Jaga Fresh of ventilatie in het algemeen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn werkzaam in Putte Bergen op Zoom Roosendaal Antwerpen Etten-Leur TholenDinteloord Woensdrecht..

Download de Jaga Oxygen2 brochure

Neem contact op
jaga-ns-ventilatie-belangrijk-naast-2


Top