jaga-fresh-radiator-np-hoofd-1100x700-4
jaga-briza-radiator-np-hoofd-1100x700
oxygen-systeem-3d-15-1100x700-1

Jaga verwarming, ventilatie en koeling voor een optimaal binnenklimaat

Voor een comfortabel binnenklimaat is een juiste balans tussen verwarming en ventilatie een absolute must. Jaga biedt met de energiezuinige Briza Fresh en Oxygen2 radiatoren een geïntegreerd systeem, waarbij de woning zowel verwarmd als geventileerd wordt. Deze vraaggestuurde ventilatie-oplossing ventileert op plaatsen en tijden waar en wanneer dat nodig is. De Briza Fresh zorgt tijdens warme zomermaanden zelfs voor een koele temperatuur in huis.

Ventilatie voor een gezonde leefomgeving

Tegenwoordig zijn woningen vaak zó goed geïsoleerd, dat er van goede ventilatie nauwelijks nog sprake is. Een kwalijke zaak, want gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, uitdroging en vermoeidheid liggen door het gebrek aan ventilatie op de loer. We brengen gemiddeld 12 uur in huis door waarbij we veel vocht produceren, luchtjes veroorzaken en zuurstof omzetten in CO2. Belangrijk dus om te zorgen voor voldoende verse lucht; alleen dan is een fijn en gezond binnenklimaat gegarandeerd.

Verwarmen, koelen én ventileren met Briza Fresh

Jaga biedt met de Briza Fresh een slimme 3-in-1 oplossing voor verwarming, ventilatie en koeling. Dit compacte systeem regelt het klimaat per vertrek, zonder dat u er omkijken naar heeft. Op basis van het gemeten CO2-gehalte en de luchtvochtigheid wordt er automatisch geventileerd. Daarnaast zorgt het systeem voor een snelle verwarming van de ruimte en behoort ook koelen tot de mogelijkheid. De Briza Fresh werkt heel goed samen met een gasketel, warmtepomp of stadsverwarming.

Oxygen2: de ademende Low-H2O radiator

Het Oxygen2 systeem voor energiezuinige verwarming en ventilatie kan worden toegepast in de stijlvolle Strada of Tempo radiator. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabel maar ook voor een gezond binnenklimaat. Zo wordt verse lucht automatisch aangevoerd wanneer dat nodig is. Tevens houdt het filtersysteem pollen, stuifmeel en stof tegen zodat de toegevoerde lucht 100% zuiver is. Koelt het ’s avonds buiten af? Dan wordt de temperatuur binnenshuis ook verlaagd. Gratis nachtkoeling dus!

Wilt u ook een fris binnenklimaat en meer weten over de Jaga Oxygen2 of Briza Fresh radiatoren? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend meer informatie. Ons werkgebied bestrijkt de regio Putte Bergen op Zoom Roosendaal Antwerpen Etten-Leur TholenDinteloord Woensdrecht..

Download de Oxygen2 brochure

Neem contact op
Jaga-fresh-hoofd-np-naast


Top