Itho-Daalderop-badkamer-ventilatie-2-Slide-1

Kies voor een Itho Daalderop badkamerventilator

In de badkamer is goede ventilatie onontbeerlijk. Een badkamerventilator van Itho Daalderop voorkomt een beslagen spiegel, schimmel op de muren en vervelende geurtjes. Ook voor de toiletruimte kunnen de badkamerventilatoren uitstekend ingezet worden. Zo wordt het toilet automatisch fris achtergelaten voor de volgende bezoeker. Het leveringsprogramma omvat zes verschillende badkamer- en toiletventilatoren zodat er voor iedere situatie een passende oplossing is.

BTV-ssst: stilste ventilator

Nieuw binnen het Itho Daalderop assortiment is de BTV-ssst badkamerventilator. Uniek aan dit systeem is de fluisterstille werking. Op lage snelheid ventileert de BTV-ssst maximaal 35 m3 per uur bij 14 dB, wat te vergelijken is met een normale ademhaling. Met de hoogstand wordt er maximaal 75m3 geventileerd bij 29 dB, dit is vergelijkbaar met gefluister op 5 meter afstand. Ondanks de geruisloze werking is de badkamerventilator bijzonder doeltreffend. De ventilator is leverbaar met timer en hygrostaat.

BTV-N200 en N-300 voor toilet en badkamer

De BTV-N200 en N-300 zijn een modern vormgegeven inbouwventilatoren, geschikt voor onder andere toiletten, badkamers, douches en was- en droogruimten. Op effectieve wijze worden vocht- en schimmelproblemen voorkomen en blijft de ruimte fris. De ventilatoren zijn leverbaar met een timer en hygrostaat.

BTV-400: revolutionaire designventilator

Voor wie op zoek is naar een badkamerventilator met een uniek design en revolutionaire werking, is de BTV-400 de juiste keuze. Dit model is voorzien van een elegante frontplaat (wit of rvs) met led-indicatie. Uiteraard zorgt de BTV-400 voor een krachtige afzuiging tegen een minimaal geluidsniveau.

Energiezuinig ventileren met de BTV-Performa

De Performa combineert een doeltreffende ventilatie met een ongekend laag energieverbruik en geluidsarme werking. Bovendien is dit type leverbaar met een timer en vochtsensor. Ook zijn er modellen die 24 uur energiearm en geruisloos op laagstand ventileren.

IV100 voor kleine bad- en toiletruimtes

Voor situaties waar weinig ruimte is, biedt Itho Daalderop de IV100 inschuifventilator als slimme oplossing. Met minimale ingrepen is vocht- en schimmel in de badkamer of het toilet definitief verleden tijd.

Wilt u meer weten over de badkamerventilatoren van Itho Daalderop of ventilatie in het algemeen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons werkgebied bestrijkt de regio Putte Bergen op Zoom Roosendaal Antwerpen Etten-Leur TholenDinteloord Woensdrecht..

 

Neem contact op
Itho-Daalderop--maximale-zekerheid-met-5-jaar-garantie_hoofd_staand


Lees meer over Itho Daalderop


Top