ithodaalderop-btv-1100x700-v2

Nieuw: geluidsarme badkamerventilator van Itho Daalderop

Beslagen spiegels, vocht- en schimmelproblemen in de badkamer zijn met de nieuwe BTV-ssst ventilator van klimaatspecialist Itho Daalderop verleden tijd. Deze badkamer- en toiletventilator heeft, zoals de naam al doet vermoeden, het laagste geluidsniveau in zijn klasse. Bijkomend voordeel is het uitzonderlijk lage energieverbruik en betaalbare prijs.

Ventileren op twee snelheden

De BTV-ssst kan op twee snelheden ventileren, laagstand en hoogstand. De lage snelheid is ideaal voor continue ventilatie, waarbij 35 m³ per uur geventileerd op een geluidsniveau van 14 dB(A). De hoogstand is uitstekend geschikt voor krachtig ventileren, bijvoorbeeld na het douchen of toiletbezoek. Bij de hoge snelheid wordt 75 m³ per uur geventileerd op een geluidsniveau van 29 dB(A). Het geluid blijft dus tot een minimum beperkt.

Energiezuinige toilet- en badkamerventilator

Niet alleen het minimale geluidsniveau maakt de BTV-ssst uniek, ook het energieverbruik is bijzonder laag. De ventilator is zowel bij lage als hoge snelheid zeer energiezuinig (4,3W en 6,9W) waardoor continu ventilatie mogelijk is. De terugslagklep voorkomt dat koude lucht de woning binnenkomt als de BTV uitstaat zodat er geen kostbare warmte verloren gaat.

Toepassingen en opties

De nieuwe toilet- en badkamerventilator van Itho Daalderop is verkrijgbaar als standaardmodel, met een timer of met een timer en vochtsensor. De timerfunctie is instelbaar en ventileert 5-30 minuten na en de timer/vochtsensor 15 minuten. Het laatste model kan enkel op laagstand ventileren.

Wilt u meer informatie over de BTV-ssst badkamer- en toiletventilator van Itho Daalderop? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ons werkgebied bestrijkt de regio Putte Bergen op Zoom Roosendaal Antwerpen Etten-Leur TholenDinteloord Woensdrecht..

Neem contact op
Itho-Daalderop--maximale-zekerheid-met-5-jaar-garantie_hoofd_staand


Lees meer over Itho Daalderop


Top