itho-optimaflow-ventilatiesysteem-np
itho-optimaflow-ventilatiesysteem

Nieuw: Itho Daalderop OptimaFlow ventilatiesysteem

De alom bekende centrale ventilatie-unit CVE ECO RFT van Itho Daalderop is in meer dan 1 miljoen Nederlandse huishoudens te vinden. Hét ventilatiesysteem dat op een geruisloze manier zorgt voor een gezond binnenklimaat. Met slimme, vraaggestuurde ventilatiesystemen hoeft de bewoner nauwelijks meer actie te ondernemen. Itho Daalderop introduceert daarom naast de blauwe vertrouwde ventilatie-unit CVE ECO RFT twee nieuwe CO2-ventilatiepakketten: CVE CO2-pakket Optima en CVE CO2-pakket Optima Inside. Een automatisch vraaggestuurd ventilatiesysteem gebaseerd op natuurlijke luchttoevoer en een mechanische luchtafvoer.

CVE CO2-pakket Optima

Het CVE CO2-pakket Optima bestaat uit een energiezuinige ventilatie-unit met een vernieuwde CO2-sensor die in de woonkamer wordt geplaatst en continu de CO2-concentratie meet. Dit wordt via RF-communicatie doorgegeven aan de ventilatie-unit. Zo weet het systeem precies hoeveel er geventileerd moet worden en heeft u er als gebruiker geen omkijken naar. Bovendien is er een draadloze RFT bediening voor in de badkamer beschikbaar. Het Optima-pakket is ideaal voor toepassing in de nieuwbouw.

CVE CO2-pakket Optima Inside

De Optima Inside heeft in tegenstelling tot de Optima een ingebouwde CO2-sensor die de lucht in de ventilatiebox meet en een draadloze RFT bediening om de ventilatie te regelen in de badkamer. Dit ventilatiesysteem is zeer geschikt voor renovatie.

Optimale ventilatie voor de gehele woning

De Optima-pakketten zijn eenvoudig uit te breiden met diverse vocht- en/of bewegingssensoren en bedieningen. Zo zorgt de vochtsensor voor meer ventilatie wanneer het te vochtig wordt in de badkamer. De PIR-sensor weet precies wanneer iemand het toilet betreedt en tilt de ventilatie naar een hoger niveau. Niet alleen de luchtkwaliteit en het comfort wordt beter door de sensoren, maar ook het energielabel van de woning.

Beide pakketten zijn scherp geprijsd, eenvoudig te installeren en hebben de beste prijs-prestatieverhouding. Wilt u weten welk ventilatiesysteem geschikt is voor u? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of download de brochure. Wij zijn werkzaam in de regio Putte Bergen op Zoom Roosendaal Antwerpen Etten-Leur TholenDinteloord Woensdrecht..

Download de brochure

Neem contact op
Itho_optimaflow ventilatie naast_np


Lees meer over Itho Daalderop


Top