itho-daalderop-ventilator-hoofd-afbeelding-slide-3

Nieuwe badkamer vraagt om moderne ventilatie

Plannen maken voor het renoveren van de badkamer bestaat vaak vooral uit  het uitdenken van een mooie indeling en het uitzoeken van nieuwe tegels en modern sanitair.  Maar bij een nieuwe badkamer is het ook essentieel om de technische voorzieningen goed onder de loep te nemen. De hedendaagse badkamerfaciliteiten zoals een regendouche, royaal ligbad of whirlpool hebben namelijk fundamentele consequenties voor de watervoorziening en ventilatie in de badkamer. Itho Daalderop, specialist in ventilatie, adviseert dan ook altijd om over de grenzen van het project te kijken en het grote, technische geheel te zien.

Regendouche? Goed ventileren een vereiste

Tegenwoordig wordt bij een nieuwe badkamer vaak gekozen voor het comfort van een regendouche. De royale, krachtige douchestraal zorgt immers voor een heerlijke en ontspannen douche-ervaring. Waar veel mensen echter niet bij stilstaan is dat een stortdouche aanzienlijk meer condens produceert dan een ‘normale’ douche. Ter voorkoming van vochtproblemen en schimmelvorming goede ventilatie dus van essentieel belang.

Ventilatie van Itho Daalderop

Itho Daalderop is al jarenlang een begrip op het gebied van ventileren. Het uitgebreide assortiment aan badkamer- en toiletventilatoren (BTV) maakt dat er voor iedere situatie de juiste afzuiging leverbaar is. Er zijn vijf verschillende typen met ieder hun eigen specifieke design en kenmerken. Zo zijn de fraaie BTV-N200 en BTV-N300 modellen en de revolutionaire BTV400 designventilator. De Performa is speciaal ontwikkeld voor lange, bochtige kanalen. En op plaatsen waar weinig ruimte beschikbaar is, biedt de IV100 inschuifventilator uitkomst.

Itho Daalderop:  5 jaar garantie

Itho Daalderop wordt geroemd om de beproefde techniek, het hog kwaliteitsniveau en een lange levensduur van haar producten. Het bedrijf geeft dan ook maar liefst vijf jaar garantie op het gehele leveringsprogramma.

Wilt u meer weten over Itho Daalderop badkamerventilatie of heeft u andere vragen over ventileren, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij zijn werkzaam in de regio Putte Bergen op Zoom Roosendaal Antwerpen Etten-Leur TholenDinteloord Woensdrecht.. Wij geven u graag meer informatie.

Neem contact op
Itho-Daalderop--maximale-zekerheid-met-5-jaar-garantie_hoofd_staand

Lees meer over Itho Daalderop


Top