jaga-oxygen-jaga-fresh-ventilatie-slim-en-hygienisch-hoofd-breed-1100x559
jaga-oxygen-jaga-fresh-ventilatie-slim-en-hygienisch-hoofd-breed2-1100x559
jaga-oxygen-jaga-fresh-ventilatie-slim-en-hygienisch-hoofd-breed3-1100x559

Slim en hygiënisch ventileren met Jaga Oxygen en Jaga Fresh

Jaga weet dat goede ventilatie essentieel is voor een gezond leefklimaat in huis. Maar te veel ventileren, betekent ook weer dat er veel gestookt moet worden. Te weinig ventileren daarentegen, vergroot het risico op bacteriën en schimmels. Een juiste balans vinden is dus een uitdaging. Jaga heeft daarom vraaggestuurde ventilatie ontwikkeld. Dat is een slim en betrouwbaar ventilatiesysteem dat ervoor zorgt dat er altijd op de juiste plek en tijd wordt geventileerd.

Jaga Oxygen

Energie besparen met vraaggestuurd ventileren? Dat kan met Jaga Oxygen. Dit ventilatiesysteem is intelligent en energiebesparend en zorgt voor een optimale luchtkwaliteit in huis. De Oxygen refresh-units kunnen los worden geplaatst of ingebouwd worden in alle Low-H2O producten van Jaga. Daarnaast verkoopt Jaga ook verschillende radiatoren waar een ventilatiesysteem standaard bij inbegrepen zit. Besturing van de Jaga Oxygen kan via het centrale besturingssysteem Green Wire of via het toestel zelf.

Jaga Strada Fresh

Verwarmen met warmteterugwinning en ventileren kan met Jaga Strada Fresh. Jaga heeft voor de ontwikkeling van deze radiatoren samengewerkt met ClimaRad. Door de krachten te bundelen, kan optimaal gebruik worden gemaakt van energiezuinige ventilatie en comfortabele verwarming. De Strada Fresh ziet er prachtig uit en combineert goed met vrijwel iedere interieurstijl. Innovatieve technologie zorgt voor een heerlijk binnenklimaat en optimale ventilatie.

Wilt u meer weten over Jaga Oxygen ventilatie of Jaga Strada Fresh radiatoren, neem dan vrijblijvend contact met ons op of kijk in de onderstaande brochure. Wij zijn werkzaam in de regio Putte Bergen op Zoom Roosendaal Antwerpen Etten-Leur TholenDinteloord Woensdrecht..

Bekijk de brochure

Neem contact op
Jaga Oxygen rechts


Top