itho-daalderop-hfd-cve

Ventilatie van hoog niveau: de vernieuwde CVE-S ECO van Itho Daalderop

Centrale ventilatie in huis betekent schone, gezonde lucht en een comfortabel binnenklimaat. Woningen worden tegenwoordig bijzonder goed geïsoleerd, wat bijdraagt aan een lagere energierekening en andere voordelen. Het nadeel is dat slecht geventileerde ruimtes o.a. vocht, schimmels en huismijt aantrekken. De CVE-S ECO van Itho Daalderop houdt de lucht in huis schoon en aangenaam. Innovatieve vernieuwingen aan deze ventilatie-unit zorgen dat de regeling automatisch verloopt en u er geen omkijken naar heeft.

Itho Daalderop CVE-S ECO ventilatie-unit

De centrale ventilatie-eenheid (CVE) ventileert meerdere ruimtes in huis door middel van kanalen. Vanuit het toilet, de badkamer, de keuken en andere te ventileren vertrekken wordt vervuilde lucht afgevoerd. Via luchttoevoeropeningen, zoals roosters, stroomt schone lucht de woning weer in. De CVE-S ECO werkt zeer energiezuinig, is muisstil en daarbij ook zeer eenvoudig in gebruik. Via de draadloze bedieningsschakelaar heeft u de keuze uit meerdere voorgeprogrammeerde standen, een timerfunctie en een automatische stand. De auto functie regelt de ventilatie op basis van draadloze sensoren.

Innovatie op gebied van ventilatie

Aan de CVE-S ECO is een RFT auto zender toegevoegd, in de auto stand reageert de ventilatie-unit automatisch op sensoren, zoals de ingebouwde vochtsensor. Deze slimme RV-sensor meet de luchtvochtigheid en past de ventilatie-capaciteit zo nodig aan. Daarbij worden alle nieuwe producten van Itho Daalderop per 1 januari 2018 in een professioneel en innovatief jasje gestoken. De vernieuwde CVE-S krijgt ook een nieuwe look en wordt, net als de volledige productenlijn, in stijlvol grijs en wit geleverd.

De Itho Daalderop CVE-S ECO ventilatie-unit zorgt voor frisse, schone lucht in huis. Als specialist op het gebied van ventilatie verzorgt Goossens Warmte- en Koeltechniek BV een vakkundige installatie in de buurt van Putte Bergen op Zoom Roosendaal Antwerpen Etten-Leur TholenDinteloord Woensdrecht..

Neem contact op
itho-daalderop-cve-rechts


Lees meer over de producten van Itho Daalderop


Top