itho-daalderop-eco-300-hoofd-2

WTW-ventilatie-unit van Itho Daalderop: de duurzame HRU ECO 300

Een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat realiseert u met de HRU ECO 300 WTW-unit van Itho Daalderop. Dit ventilatiesysteem met warmteterugwinning is voorzien van energielabel A+ en biedt een rendement van 97%. Dankzij de unieke knieschot-, vloer-, wand- en plafondopstelling is het WTW-systeem geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Door de vele uitbreidingsmogelijkheden is de HRU ECO 300 WTW-unit van Itho Daalderop geschikt voor iedere toepassing.

Ventilatie met warmteterugwinning

Voor het ventileren van meerdere ruimtes in uw huis is de HRU ECO 300 van Itho Daalderop ideaal. De WTW-unit filtert vuile en vochtige lucht uit keuken en badkamer en verspreidt verse en schone lucht in de woon- en slaapkamer. Het hoge rendement van 97% betekent dat bijna alle warme lucht hergebruikt wordt en u dus minder hoeft te stoken. De vele aansluitmogelijkheden en ruimtebesparende opstelling achter het knieschot maken deze geluidsarme WTW-unit van Itho Daalderop een ware toevoeging in ieder huishouden.

Uitbreidingsmogelijkheden voor de HRU ECO 300

De WTW-unit van Itho Daalderop is eenvoudig uit te breiden met meerdere sensoren en bedieningen, zoals de slimme SpIDer kamerthermostaat. Hierdoor kan de HRU ECO 300 op afstand bediend worden via een app op uw smartphone. Aansluiting op vraaggestuurde systemen zoals de OptimaFlow of QualityFlow maakt deze WTW-unit nog energiezuiniger, doordat alleen op plekken wordt geventileerd waar dit noodzakelijk is.

Ook duurzame ventilatie in huis? Ga voor warmteterugwinning met de HRU ECO 300 WTW-ventilatie-unit van Itho Daalderop. Goossens Warmte- en Koeltechniek BV voert een professionele installatie uit in de omgeving van Putte Bergen op Zoom Roosendaal Antwerpen Etten-Leur TholenDinteloord Woensdrecht..

Download brochure

Neem contact op
Itho Daalderop WTW-unit voor duurzame ventilatie: de HRU ECO 300

Lees meer over Itho Daalderop


Top