Goossens Warmte- en Koeltechniek BV
Lijst limit 3
Pagina: «   1   »
firstdiff
Goossens Warmte- en Koeltechniek Goossens Warmte- en Koeltechniek

Goossens Warmte- en Koeltechniek uit Putte: uw cv-installateur

Bent u op zoek naar een installateur in Putte (Noord-Brabant), Bergen op Zoom, Roosendaal, Antwerpen, Etten-Leur, Tholen, Dinteloord of Woensdrecht? Dan bent u bij Goossens Warmte- en Koeltechniek aan het goede adres. Wij installeren cv-ketels en airco en voeren bovendien onderhoud uit aan uw installaties.

 

Wij zorgen ervoor dat uw verwarming goed geregeld is en dat u niet zonder warm water komt te zitten. Wij verkopen ketels van de merken ATAG, Nefit, Remeha, Intergas en Vaillant. Daarnaast leveren wij ook Belgische verwarmingsketels en voeren ook hieraan onderhoud uit. 

 

Wij installeren airconditioning op vakkundige wijze. Goede airconditioning en ventilatie is per slot van rekening van groot belang voor een gezond klimaat in uw huis.

 

Goossens Warmte- en Koeltechniek is uw installateur voor:

- de aanleg van centrale verwarming
- cv-ketel installatie
- het huren van een cv-ketel

- onderhoud en reparatie van cv-ketels
- de aanleg en onderhoud van airco

 

Met onze cv-ketel kiezer komt u er in 3 stappen achter welke cv-ketel geschikt is. U kunt uw woonsituatie invoeren en vervolgens weet u welke cv-ketel het beste bij u thuis past, zodat u optimaal van warmte kunt genieten.

 

Wilt u meer informatie? Bel dan of laat een bericht achter op onze contactpagina. De installateurs van Goossens Warmte- en Koeltechniek zijn werkzaam in Putte, Bergen op Zoom, Roosendaal, Antwerpen, Etten-Leur, Tholen, Dinteloord en Woensdrecht.

 

Meer
Neem contact met ons op

Uitgelicht...