Convector: bijna onzichtbaar verwarmingselement

Convectoren zijn beschikbaar in vele soorten, maten en kleuren. U kunt kiezen uit een convector weggewerkt in de vloer, gemonteerd aan de muur of een staande variant. Doordat een convector vaak een kleinere omvang heeft dan een radiator, kunt u deze makkelijk kwijt op kleine plaatsen in uw huis.

Convectorputten
Een convectorput is een ideaal verwarmingselement als u geen radiatoren in het zicht wilt. Een convectorput wordt namelijk in de vloer ingebouwd. Het enige dat u ziet is een rooster in de vloer. Het rooster kan van diverse materialen gemaakt zijn, zoals hout en aluminium. Het verwarmingselement van een convectorput heeft weinig water nodig waardoor de warmte al binnen enkele seconden voelbaar is.

Convector radiatoren
Behalve convectorputten, zijn er ook convector radiatoren op de markt. Deze zijn verkrijgbaar in talloze maten en kleuren. Een convector radiator ziet er vrijwel hetzelfde uit als een standaard radiator met als verschil de manier van verwarmen. 

Energiebesparing
Convectoren hebben een hoger rendement, waardoor deze zuiniger zijn dan een radiatoren. Bovendien heeft een convector heeft minder water nodig en hoeft minder heet te worden, wat een besparing in uw portemonnee oplevert.

Neem contact op
Convector--bijna-onzichtbaar-verwarmingselement_hoofd_staand-1


Top