Atag-CV-Ketel-hoofd

ATAG A-Serie cv-ketels: de basis voor warmte en comfort

Geniet van snel voldoende warm water op ieder moment van de dag en een aangename temperatuur in huis met de ATAG A-Serie cv-ketel. Dit toestel staat garant voor een uitstekende kwaliteit, optimaal comfort en een hoog rendement. Dankzij het compacte formaat is de verwarmingsketel tevens eenvoudig en snel te plaatsen. De ATAG A-Serie is dé basis voor warmte en comfort.

Energiezuinige cv-ketel

Door het duurzame en solide materiaalgebruik heeft de cv-ketel een hoog rendement. Het toestel is voorzien van een unieke RVS warmtewisselaar wat zorgt voor een razendsnelle warmteoverdracht. En dat resulteert in een laag energieverbruik zonder dat het ten koste gaat van het comfort.

Snel warm water

De modellen met EC in de typenaam beschikken over Tapwater Technologie. Deze uitgekiende techniek bestaat uit een extra warmtewisselaar in de rookgasafvoer. Deze gebruikt de warmte uit de rookgassen voor het verwarmen van het inkomende koude water wanneer er warm water wordt gevraagd. Zo gaat er dus geen kostbare warmte verloren en is een uitzonderlijk hoog tapwaterrendement gewaarborgd.

Door de lage aanschafprijs, het hoge rendement en energiebesparing is de ATAG A-Serie cv-ketel een voordelige keuze. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen voor de installatie? Neem dan gerust contact op met Goossens Warmte- en Koeltechniek BV. Wij zijn actief in de regio Putte Bergen op Zoom Roosendaal Antwerpen Etten-Leur TholenDinteloord Woensdrecht..
Top