atag-serie-i-cv-ketel

ATAG i-Serie cv-ketels: sterk in comfort en rendement

Met de i-Serie presenteert ATAG de nieuwe generatie cv-ketels, waarbij snel en veel warm water tappen het belangrijkste kenmerk is. Bij een watertemperatuur van 38˚C tapt een ATAG i36EC bijvoorbeeld maar liefst 20,5 l/min. Dit is nog niet eerder gerealiseerd in een dergelijke compacte cv-ketel. Zo is een ligbad razendsnel gevuld en kunt u zonder problemen genieten van een weldadige stortdouche.

In 2016 werd de ATAGi36EC nog uitgeroepen tot ‘Beste uit de Test’ door de Consumentenbond. De Consumentenbond prees de i36EC vooral vanwege het hoge warmwatercomfort: “De ATAG i-Serie heeft een onovertroffen warmwaterrendement, wat deze CW5-versie i36EC nog aanvult met een prima warmwatercomfort”.

ATAG i cv-ketel: hoogwaardig comfort plus energie besparen

De ATAG i-Serie bewijst dat comfort en energiezuinigheid uitstekend met elkaar samengaan. Alle ATAG i-Serie cv-ketels zijn uitgevoerd met een unieke RVS (roestvast staal) warmtewisselaar. Deze zorgt voor een uitstekende en vlotte warmte-overdracht en snelle beschikbaarheid van tapwater. Bovendien warmt de extra warmtewisselaar (gepatenteerde Economizer) het inkomende koude water in de rookgasafvoer eerst op, voordat het door de RVS warmtewisselaar op temperatuur wordt gebracht. Het resultaat is een uitzonderlijk hoog tapwaterrendement.

Duurzame verwarming

RVS en duurzaamheid gaan hand in hand. Dit materiaal roest immers niet en zal niet slijten. Dit resulteert in een cv-ketel die na 15 jaar nog net zo zuinig is op de dag van aanschaf. De zuinige A-label pomp werkt geruisloos en past zich automatisch aan de warmtebehoefte aan. In combinatie met de slimme WiFi-thermostaat ATAG One wordt de efficiency dus energiebesparing op centrale verwarming nog verder gemaximaliseerd (A+).

De range ATAG i cv-ketels

De ATAG i-Serie bestaat uit 1 solo-ketel en 4 combi-ketels in verschillende tapwaterklasses. ATAG geeft 5 jaar garantie op onderdelen en maar liefst 15 jaar op de RVS warmtewisselaar. Ook zijn er interessante mogelijkheden voor garantieverlenging.

Wilt u meer weten over de cv-ketels van ATAG, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij geven u graag meer informatie. Ons werkgebied is de regio Putte Bergen op Zoom Roosendaal Antwerpen Etten-Leur TholenDinteloord Woensdrecht..

Neem contact op
ATAG cv-ketel als beste uit de testTop