atag-serie-q-cv-ketel

ATAG Q-Serie cv-ketels: het summum van comfort

De Q-Serie cv-ketels van vooraanstaand fabrikant ATAG levert topprestaties op het gebied van verwarming en warm water. Onovertroffen comfort in de vorm van een aangename temperatuur in huis, gecombineerd met een krachtige douchestraal en een snel gevuld bad. Kortom: met de ATAG Q-Serie cv-ketel ervaart u een echt gevoel van luxe om optimaal te kunnen genieten van uw eigen comfort zone.

ATAG Q cv-ketel: maximaal comfort en snel warm water

De Q-Serie is dé top van het ATAG-assortiment. Comfort voor de liefhebber van luxe. Dankzij het geïntegreerde voorraadvat is er direct warm water beschikbaar op meerdere afgiftepunten tegelijk. Dit betekent dat warm water altijd en zonder te wachten beschikbaar is. Daarbij is het energieverbruik van de cv-ketel laag. Dat is comfort, power en duurzaamheid ineen! De ATAG Q-Serie cv-ketel is verkrijgbaar in de zogenaamde comfort warmwater klassen CW4, CW5 en CW6, waardoor er voor iedere situatie het gewenste warmte- en warmwatercomfort beschikbaar is.

Sterke combinatie met de ATAG One slimme thermostaat

Wanneer u de ATAG Q-Serie cv-ketel combineert met de ATAG One slimme WiFi-thermostaat, gaat het comfort nóg een stapje verder. U kunt uw centrale verwarming dan eenvoudig via de app op uw smartphone of tablet regelen, waar u ook bent. Daarnaast signaleert de slimme thermostaat ook zaken als een lage waterdruk in de cv-installatie of een eventuele storing aan uw cv-ketel. U krijgt hier dan een melding van via de app of op de display van de thermostaat zelf.


Wilt u meer weten over de Q-Serie ATAG cv-ketels of de One thermostaat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn werkzaam in de regio Putte Bergen op Zoom Roosendaal Antwerpen Etten-Leur TholenDinteloord Woensdrecht..

Neem contact op
atag-one-thermostaat-naastTop