Vaillant Ecotec classic

Vaillant EcoTEC Classic cv-ketel: beproefde techniek en bewezen prestaties

Met de EcoTEC Classic cv-ketel biedt het Europese merk Vaillant een cv-ketel van oerdegelijke kwaliteit voor jarenlang comfort op het gebied van verwarming en warm water. Op en top betrouwbaar door uitgekiende techniek in combinatie met hoogwaardig materiaalgebruik en solide onderdelen.

Hoog rendement
De Vaillant EcoTEC Classic cv-ketel is leverbaar in de comfortklassen CW 3 en CW4. Naast behaaglijke warmte bieden beide klassen ook een ruime hoeveelheid warm water om te douchen. Voor het vullen van een bad wordt het CW4 model aanbevolen. Met het HR 107 label garandeert de Vaillant EcoTEC Classic bovendien het hoogst mogelijke rendement. Slimme en doorontwikkelde elektronica maakt dat deze verwarmingsketel niet alleen zuinig is in gebruik, maar ook in de standby modus.

Goed geregeld met de Vailliant CalorMatic 350
De bijbehorende CalorMatic 350 regeling is een moderne kamerthermostaat voor de consument die hoge eisen stelt aan bedieningscomfort. Met een draaiknop en twee drukknoppen is het instellen van een uw comfortwensen op het gebied van verwarming simpel en in een handomdraai geregeld.

Wilt u meer weten over de Vaillant EcoTEC Classic cv-ketel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Lees meer over cv-ketels


Top