Vaillant Ecotec plus slide

Vaillant EcoTEC Plus cv-ketel: optimaal comfort én energiezuinig

Onbezorgd en energiezuinig genieten van aangename warmte in huis plus comfortabel douchen of baden met warm water met een uiterst stabiele watertemperatuur? Dat kan met de Vaillant ecoTEC plus cv-ketel. De bewezen techniek achter deze hr-ketel van de gerenommeerde Vaillant-merk zorgt voor de sterke combinatie van hoge kwaliteit, minimaal verbuik en optimaal warmtecomfort. Afhankelijk van de gekozen CW-klasse levert deze krachtige cv-ketel 8 tot 14,1 liter warm water (bij 60C).

Energiezuinig
De Vaillant ecoTEC cv-ketel plus excelleert in zuinigheid. Deze verwarmingsketel haalt zelfs warmte uit de rookgassen waardoor u tot wel 30% kunt besparen op uw stookkosten. Daarnaast is de ecoTEC plus voorzien van een superzuinige pomp (A-label) waardoor u gedurende de totale levensduur van de verwarmingsketel tot maar liefst € 750,- kunt besparen. Tevens is de ecoTEC plus te combineren met de Vaillant auroSTEP zonneboiler waardoor uw huis nog duurzamer en milieubewuster wordt verwarmd.

Comfortabel
Voor elke warmtebehoefte heeft de Vaillant ecoTEC plus- serie een passend antwoord. Of u nu alleen een water-besparende douchekop heeft of een 2-persoonsbad. De ecoTEC plus verwarmingsketel is beschikbaar in de comfortklassen CW 3, 4, 5, 5+ en 6. De 5+ biedt u een royale 18 l/min en met de CW 6 vult u het ligbad tijdens het tandenpoetsen.

Uitstekend geregeld met de CalorMATIC klokthermostaat
In combinatie met de Vaillant CalorMATIC 370 klokthermostaat kunt u uw complete comfortwens voorprogrammeren zodat uw binnenklimaat altijd uitstekend is geregeld.

Geavanceerde techniek
Dankzij de automatische deellastinstelling berekent de verwarmingsketell continu of hij zuiniger kan presteren. Het gehanteerde vermogen wordt bepaald aan de hand van uw stookgedrag. De Vaillant ecoTEC plus cv-ketel stelt zichzelf dus automatisch zuiniger in, zonder dat daar enige handeling voor nodig is.

Wilt u meer weten over de Vaillant ecoTEC plus cv-ketel, neem dan contact met ons.

Neem contact op


Lees meer over cv-ketels


Top