atag-serie-one-slimme thermostaat

ATAG One slimme thermostaat: op-en-top gebruiksvriendelijk

Kom altijd thuis in een warm huis met de ATAG One thermostaat. Met deze WiFi-thermostaat stel je op afstand eenvoudig de juiste temperatuur via de ATAG app op uw smartphone of tablet. Superhandig en comfortabel, maar tegelijkertijd ook efficiënt en energiebesparend. Maar er kan nog veel meer. De ATAG One is een slimme thermostaat en ‘denkt’ mee. Zo geeft de ATAG One bijvoorbeeld een melding wanneer de waterdruk in uw cv-installatie te laag is of wanneerer onderhoud moet worden uitgevoerd.

Slimme kamerthermostaat met modern design

De ATAG One slimme thermostaat heeft een prachtig design dat uitstekend past in ieder interieur. Hij is verkrijgbaar in zwart of wit en is bovendien erg gebruiksvriendelijk. Geen ingewikkelde programma’s, alles is eenvoudig in te stellen via het overzichtelijke touch display op de kamerthermostaat zelf of via de ATAG One app op uw smartphone. U kunt deze gratis downloaden in de App store of Google Play store en zit niet vast aan een abonnement. Het regelen van uw centrale verwarming is eenvoudiger dan ooit.

Voor welke cv-ketels is de ATAG One geschikt?

De One thermostaat is geschikt voor alle cv-ketels uit de ATAG Q-, E- en A-serie, geproduceerd vanaf 2010. Met uitzondering van de Q-Solar. Daarnaast is ATAG One aan te sluiten op alle toestellen uit de ATAG i-Serie.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over installatie van de ATAG One? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen. Ons werkgebied is de regio Putte Bergen op Zoom Roosendaal Antwerpen Etten-Leur TholenDinteloord Woensdrecht..

Brochure ATAG One slimme thermostaat

Neem contact op
ATAG One slimme thermostatTop